Zelf ijsjes maken met ZOKU

0 Gedeeld
0
0
0

Wie mij volgt op Instagram, facebook of Twitter, heeft al een paar dagen homemade ijsjes voorbij zien komen. Vorig jaar had ik hem al een keer cadeau gedaan maar nu heb ik er ook één voor mezelf aangeschaft, de Zoku Quick Pop Maker. Binnen 10 minuten je zelfgemaakte ijsjes van vers fruit, echt briljant en met dit weer heerlijk!

Smaak testen

De eerste ijsjes maakte ik afgelopen weekend met sap van sinaasappel en appel en ik testte wat uit met hele vruchtjes die je tegen de binnenwand van de Zoku ‘plakt’. Nog best lastig… Ook de smaak van alleen fruit is niet voldoende. Door het bevriezen verliest het fruit smaak. De komende dagen dus nog maar eens wat verschillende sapjes met toevoegingen uitproberen. Dat is gelukkig geen straf met dit weer, je moet ze alleen wel eerst opeten om weer nieuwe te kunnen maken 🙂

Makkelijk zelf maken met Zoku

Onderstaand een filmpje van Zoku, waarin ze laten zien hoe gemakkelijk je zelf ijsjes maakt binnen 10 minuten.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant

Moyee Coffee = Clooney Free

De geur van versgemalen bonen vind ik echt heerlijk maar ik ben ‘helaas’ geen koffiedrinker. Vandaag ontving ik een…