ZafVino Arnhem

Wijn en antipasti bij ZafVino

0 Gedeeld
0
0
0

[UPDATE 2022] Eigenlijk zou ik dit adres helemaal niet moeten delen omdat het dan nog drukker wordt dan dat het al is. Maar ik vind het zo’n geweldig plekje dat ik jullie graag kennis laat maken met ZafVino!

ZafVino in de 7 Straatjes

In de 7 Straatjes achter de inmiddels Primark in Arnhem, vind je een pleintje genaamd ‘t Eiland. Je hebt meteen het gevoel dat je in Italië of Frankrijk in een klein dorp bent beland. Rondom ‘t Eiland vind je een aantal kleine ondernemers zoals modezaken, delicatessen, restaurants, een winkel met alleen kookboeken of keuken accessoires, een kapper en sinds 10 jaar restaurant en wijnbar ZafVino.

Zaf Gobel is de eigenaar en hij heeft een ruime ervaring als sommelier bij diverse bekende Italiaanse restaurants. Met altijd een lach op zijn gezicht en in voor een grapje, laat hij samen met zijn collega’s jou de lekkerste wijnen proeven. De hele fles blijft op tafel staan dus als je de wijn lekker vindt schenk je gewoon nog een glas in. Naast de wijnen kun je mooie antipasti bestellen en elke dag is er keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten. En vergeet niet de tiramisu als hij op de kaart staat!

ZafVino Arnhem
Foto 2012

Bijzondere ontmoetingen

Inmiddels is de zaak behoorlijk uitgebreid maar binnen is het nog steeds heel knus en gezellig. Je schuift gewoon bij elkaar aan tafel of aan de bar als je wat wilt drinken of eten. Hierdoor ontstaan regelmatig bijzondere gesprekken met je (onbekende) tafelgenoten. Maar heel eerlijk, voor een romantisch diner voor twee kun je beter een ander restaurant uitzoeken 😉 In de zomer gaan er lange tafels naar buiten waar je ook weer gezellig bij elkaar aanschuift.

Schuif dus zeker een keer aan als je in de buurt bent, voor een heerlijk glas wijn, antipasti of overheerlijke gerechten!

ZafVino Arnhem

Waar te vinden in Arnhem

Restaurant & Wijnbar ZafVino
Zwanenstraat 22
6811 DD Arnhem

 

0 Gedeeld
2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant