ZafVino Arnhem

Wijn en antipasti bij ZafVino

0 Gedeeld
0
0
0

[UPDATE 9 november 2018] Eigenlijk zou ik dit adres helemaal niet moeten delen omdat het dan nog drukker wordt dan dat het al is. Maar ik vind het zo’n geweldig plekje dat ik jullie graag kennis laat maken met ZafVino!

ZafVino in de 7 Straatjes

In de 7 Straatjes achter de inmiddels Primark in Arnhem, vind je een pleintje genaamd ‘t Eiland. Je hebt meteen het gevoel dat je in Italië of Frankrijk in een klein dorp bent beland. Rondom ‘t Eiland vind je een aantal kleine ondernemers zoals modezaken, delicatessen, restaurants, een winkel met alleen kookboeken of keuken accessoires, een kapper en sinds een aantal jaar tratorria en wijnbar ZafVino.

Zaf Gobel is de eigenaar en hij heeft een ruime ervaring als sommelier bij diverse bekende Italiaanse restaurants. Met altijd een lach op zijn gezicht en in voor een grapje, laat hij je de lekkerste wijnen proeven. De hele fles blijft op tafel staan dus als je de wijn lekker vindt schenk je gewoon nog een glas in. Naast de wijnen kun je mooie antipasti bestellen en elke dag is er keuze uit een aantal voor- hoofd- en nagerechten. En vergeet niet de Tiramisu als hij op de kaart staat!

ZafVino Arnhem

Bijzondere ontmoetingen

Binnen in de zaak van Zaf is het heel knus en gezellig en je schuift gewoon bij elkaar aan tafel als je wat wilt drinken of eten. Hierdoor ontstaan regelmatig bijzondere gesprekken met je (onbekende) tafelgenoten. Voor een romantisch diner voor twee kun je beter een ander restaurant uitzoeken. In de zomer gaan er lange tafels naar buiten waar je ook weer gezellig bij elkaar aanschuift. Inmiddels heeft Zaf de zaak ernaast er ook bij getrokken en heeft hij nu een bar en restaurant gedeelte.

Schuif dus zeker een keer aan als je in de buurt bent, voor een heerlijk glas wijn, antipasti of overheerlijke gerechten!

ZafVino Arnhem

Traiteur voor thuis

Inmiddels heeft Zaf ook een traiteur geopend aan de Kerkstraat. Al dat lekkers uit het restaurant dus ook voor thuis verkrijgbaar. Ik kook niet meer thuis dat begrijp je!

Zaf Gobel breidt verder uit

Sinds deze zomer (2018) heeft Zaf Trattoria Cosi overgenomen en in november ook nog een wijnbar toegevoegd aan zijn ‘imperium’! Bij Cosi eet je heerlijk pizza’s en pasta’s. En bij Vini drink je de mooiste wijnen en heb je nog trek dan is er een kleine kaart met antipasti. Veel bijzondere wijnen zijn gewoon per glas verkrijgbaar, heel fijn. Dus zeker even een avondje voor de borrel aanschuiven voor of na je diner bij ZafVino of Cosi!

Waar te vinden in Arnhem

Restaurant ZafVino
Zwanenstraat 22
6811 DD Arnhem

Trattoria Cosi
Velperbuitensingel 18
6828 CV Arnhem

Wijnbar Vini
Spijkerstraat 3
6828 DA Arnhem

Traiteur ZafVino
Kerkstraat 31
6811 DM Arnhem

0 Gedeeld
2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant