Hemels Kookboek

Voorproeven Hemels kookboek

0 Gedeeld
0
0
0

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging voor een exclusief voorproefje van het eerste ‘kookboek’ van Alexandra & Ria. De locatie werd erg geheimzinnig over gedaan maar moest wel bijzonder zijn als deze werd uitgezocht door twee stylisten.

100 hoog

En over de locatie was niets gelogen! Op de 32ste verdieping van het appartementencomplex ‘100 hoog’ hadden we een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. We waren met een gemêleerd groepje foodbloggers, designers, cateraars en bladenmakers. En natuurlijk allemaal gek op eten & drinken. Alexandra en Ria vertelden kort over hun ideeën voor het kookboek. De insteek is een digitaal boek of magazine met kleine gerechten die eenvoudig zijn te bereiden met een paar ingrediënten. Het idee achter de kleine gerechten is dat je in een gezelschap meerdere gerechten kunt proeven en delen. Tijd om te gaan proeven…

 

Hemels voorproeven

We kregen een aantal gerechtjes en drankjes uit het boek te proeven en konden vervolgens op een kaartje per gerecht/drank onze mening en tips achterlaten. Aangezien we met een hele groep foodies en creatieven zaten, kwam er voldoende feedback en leidde het af en toe tot leuke discussies over smaak en opmaak.

Ik heb deze middag leuke gerechten voorbij zien komen en ben natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat. Inmiddels zijn Alexandra en Ria al druk met het fotograferen van alle gerechten, dus lang kan het niet meer duren. Wil je de vorderingen volgen? Check dan regelmatig even de Instagram accounts van Alexandra en Ria!

Hemels Kookboek

0 Gedeeld
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook interessant