Union Hotel Brooklyn New York

0 Gedeeld
0
0
0

In de trendy wijk Brooklyn vind je het Union Hotel Brooklyn. Vlakbij de metro, veel leuke winkels, restaurants en bars. Vorige maand bezocht ik New York en sliep in dit kleine maar hippe hotel. Deze week zal ik mijn posts dan ook besteden aan een aantal adressen die ik heb ontdekt in New York en voornamelijk in Brooklyn en Williamsburg.

Kingsize bed

De compacte kamers in het Union Hotel Brooklyn zijn eenvoudig maar mooi ingericht. Probeer bij de boeking om een kamer te reserveren met een kingsize bed, deze kamers schijnen net iets groter te zijn.

Dakterras

Vergeet zeker niet om de trap naar het dak te nemen. Je wordt hier verrast door een volledig ingericht dakterras met een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan. Bij een ondergaande zon kun je heerlijk relaxen op één van de loungebedden.

Het hotel heeft 24 uur iemand aan de kleine receptie bij de ingang zitten. Voornamelijk studenten maar ze helpen je graag op weg en zijn behulpzaam als je vragen hebt of er een taxi geregeld moet worden. Dus als je naar een klein en vriendelijk geprijsd hotel op zoek bent, boek dan zeker het Union Hotel Brooklyn.

Waar te vinden

611 Degraw Street, Brooklyn

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant