Tweede gastcollege HAN Food & Business

0 Gedeeld
0
0
0

Inmiddels zit mijn tweede gastcollege voor de tweedejaars studenten van de HAN Food & Business er ook weer op. Huiswerk moet je schijnbaar bij aangeven dat het verplicht is anders gebeurt er niets… Aan het begin van het college heb ik ze dus meteen maar aan het werk gezet 🙂

Wie ga je online volgen

In dit tweede college heb ik laten zien waar ik mijn inspiratie en nieuws vandaan haal en met welke tools ik deze makkelijk beheer. Wie ga je online volgen, hoe vind je interessante personen en bedrijven en met welke tools heb je een goed overzicht van al deze media. Tot slot heb ik de studenten meegenomen in wat weetjes over het opzetten van een blog of website en waar Google vooral in is geïnteresseerd als je een breed publiek zou willen bereiken. Weer veel informatie in bijna twee uur maar ze hebben ook meteen praktisch een aantal opdrachten kunnen doen tijdens het college.

Afsluitend college

In het laatste college wil ik de studenten nog wat meegeven over hoe je je website of blog onder de aandacht kunt brengen als deze eenmaal gereed zijn. Maar ook wat bewustwording over wat ze online allemaal over zichzelf plaatsen en hoe toekomstige werkgevers dit kunnen ervaren.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant