Trendtour Antwerpen met Food Inspiration Pioneers

0 Gedeeld
0
0
0

Woensdag 27 maart jl. verzamelden ruim 70 foodprofessionals zich in Antwerpen voor een trendtour georganiseerd door Food Inspiration. Een dagje nieuwe en inspirerende concepten bekijken en trends snuiven, heel letterlijk. 

Fiskebar

Wij waren zelf de avond ervoor al naar Antwerpen gegaan en heerlijk gegeten bij de Fiskebar. Dit restaurant stond al lang op onze todo en het was nu dus een goede gelegenheid om te combineren. Mocht je er willen eten, reserveer dan even. Zit echt elke avond met twee shifts helemaal vol.

Maar de volgende ochtend begon het echt inspiratiewerk. Alle Pioneers verzamelden zich ‘s ochtends in het Radison Blu Astrid. Na twee inspirerende sessies van trendwatchers Hans Steenbergen en Herman Konings vertrokken we als echte Hollanders op de fiets Antwerpen in.

Inspiratie snuiven

Van een mobiel hotelconcept in zeecontainers, hippe koffiebarretjes, bubble tea, chocolade snuiven, lunch in een oud pakhuis, granenbar, snoepwinkel tot een vintage sjiek restaurant. Een dag vol heel diverse en inspirerende concepten en ook weer veel interessante contacten opgedaan! Wederom veel dank aan de medewerkers van Food Inspiration die hier weer een geweldige dag van hebben gemaakt en ik heb nu al zin in de volgende trendtour…

Onderstaand een overzicht van alle bezochte adresje voor je volgende weekendje Antwerpen!

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…