TREK Utrecht 2014

TREK: nieuw food truck festival in Utrecht

0 Gedeeld
0
0
0

Foodtrucks zijn populairder dan ooit! Vijf jaar geleden startte de mannen van Mister Kitchen als eersten met de Rollende Keukens. Inmiddels vinden er steeds meer festivals plaats waar de foodtrucks centraal staan. En weer een nieuwe erbij dus: Food Truck Festival TREK in Utrecht. Natuurlijk moesten we daar met een aantal foodies even een kijkje gaan nemen…

Food Truck Festival TREK Utrecht

Afgelopen Pinksterweekend was het Lucas Bolwerk in Utrecht omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukens. Naast al het heerlijke eten was er live muziek en kon je je laten vermaken door een aantal theateracts. Het park voor de Stadsschouwburg, was een perfecte plek voor dit kleinschalige festival. Tussen de bomen en aan de Stadsbuitengracht was het prima vertoeven bij heerlijke temperaturen. Het park gaf een knusse sfeer aan het festival. Naast de vele picknicktafels lagen de vrije stukjes gras vol met zelf meegenomen kleden.

Wood Pizza & BAQ-Fiets

Als je regelmatig festivals bezoekt dan kom je inmiddels vaak dezelfde mobiele keukens tegen. Maar deze keer heb ik er toch weer twee ontdekt die ik nog niet kende. Bij de mannen van Wood pizza proefden we heerlijke pizza’s uit een houtoven met een flinterdunne bodem. En bij BAQ-Fiets een heerlijke curry worst van worstmakers Brandt & Levie. De worst met koffie was helaas uitverkocht maar daar moeten we dan maar op een ander festival naar op zoek. Nog genoeg te ontdekken dus!

Nog meer Food Truck Festivals

Mocht je nog niet genoeg hebben van al deze festivals, dan kun je de komende maanden je hart ophalen. Onderstaand een overzicht en mocht je er nog één missen, let me know!

Het Hoofdgerecht Amsterdam // 12 t/m 15 juni
Proefpark Haarlem // 22 t/m 24 augustus
Rrrollend Leiden // 29 t/m 31 augustus
ProefPark Leiden // 29 t/m 31 augustus

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…