Lenneke Wispelwey // KyNotes

Studio Lenneke Wispelwey in Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

Tot en met komende zondag is er Stocksale in het Arnhemse Modekwartier. Een van de studio’s die je tijdens de Stocksale kunt bezoeken is die van Lenneke Wispelwey. Ik ben echt dol op haar werk en heb één van haar vazen prominent op de eetkamertafel staan.

Lenneke Wispelwey

In 2008 startte Lenneke met haar studio in Arnhem waar ze haar producten ontwerpt, produceert en verkoopt. Ze ontwerpt onder andere vazen, kannen en kopjes. Heel herkenbaar zijn de geometrische vormen en patronen en de zachte kleuren in combinatie van mat en glanzend porselein. Herinneringen aan vroeger inspireren Lenneke en dat is zeker te zien in haar ontwerpen en de inrichting van haar studio.

Dutch Design Week 2013

Lenneke neemt al een aantal jaren deel aan de Dutch Design Week in Eindhoven. Afgelopen jaar ben ik ook even een kijkje gaan nemen. Samen met ontwerper Ido Garini presenteerden ze een bijzondere reeks aan objecten, gerechten, recepten en afbeeldingen genaamd Lucious Food Cravings.

Fotografie Masha Bakker

Alle fotografie van Lenneke haar producten wordt gedaan door Masha Bakker. Deze vind ik echt prachtig en zijn kunstwerkjes op zich zoals je helemaal bovenaan deze blogpost kunt zien. Je krijgt zo weer zin om wat nieuws aan te gaan schaffen 🙂

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant