Stadsvilla Sonsbeek Arnhem

Stadsvilla Sonsbeek: vol Arnhems Design

0 Gedeeld
0
0
0

Begin april heropende Stadsvilla Sonsbeek, in de volksmond ook wel de Witte Villa genoemd, weer haar deuren na een paar maanden intensief verbouwen. Deze villa ligt in het oudste stadspark van Nederland met een prachtig uitzicht op het centrum van Arnhem.

Arnhems Design

Aan de buitenkant van de villa is niet zoveel veranderd maar de binnenzijde heeft een totale metamorfose ondergaan. Super om te zien dat er zoveel gebruik is gemaakt van Arnhemse ondernemers. Het interieurconcept, ontworpen door Fiona Kock & Erik Lucas van ontwerpstudio quub interior concepts, is een mengeling van klassiek en industrieel Arnhems design. Voor de branding is Samdexy verantwoordelijk en de creatieven waar je het werk van in Stadsvilla Sonsbeek kunt vinden zijn onder andere: De Vorm, Lenneke Wispelwey, Masha Bakker, Derk van Uum en Weltevree. Met recht ‘Made in Arnhem’.

Stadsvilla Sonsbeek Arnhem

Nieuwe eigenaren Stadsvilla Sonsbeek

Kees Bouwhof en Ronald Stegeman zijn beiden afkomstig van poppodium Luxor Live, zij hebben samen met Patrick Coeleman en Thessa Pennekamp van Big Fish Café in Huissen de exploitatie van de villa op zich genomen. Genoeg ervaring bij elkaar dus om er weer een bruisende locatie van te maken. Er staat in ieder geval genoeg op de planning de komende periode en de plannen zijn groots. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten volg dan de facebookpagina van Stadsvilla Sonsbeek voor de laatste updates.

Stadsvilla Sonsbeek Arnhem Stadsvilla Sonsbeek Arnhem Stadsvilla Sonsbeek Arnhem

Waar te vinden

Tellegenlaan 3 Arnhem
www.stadsvillasonsbeek.nl

Openingstijden
dinsdag t/m donderdag 11.00-0.00 uur
vrijdag 11.00-01.00 uur
zaterdag 10.00-01.00 uur
zondag 10.00-22.00 uur
maandag gesloten

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant