Bar Spijker Arnhem

New hotspot in town: Spijker Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

Update juni 2016: helaas is Bar Spijker inmiddels failliet. Hopelijk komt er snel een nieuwe eigenaar voor deze aanwinst voor het Spijkerkwartier.

Wat fijn al die nieuwe (food) initiatieven in Arnhem! Vandaag is de espressobar van Spijker in het Spijkerkwartier geopend aan de Hertogstraat 40. Binnenkort volgen de foodbar en de suites maar nu dus alvast een voorproefje…

Eten, Drinken & Slapen bij Spijker

Al vaker had ik foto’s voorbij zien komen van het pand dat met twee ingangen ligt aan de Hertogstraat en Driekoningenstraat. Tanja en Niels zijn nu de trotse eigenaren van deze fantastische horecalocatie. Zoals gezegd is de espressobar vandaag geopend maar eind mei moeten ook de vier suites en de foodbar klaar zijn. Ik heb alvast een kijkje mogen nemen en het ziet er allemaal super uit! Binnenkort volgen zeker nog meer foto’s van de suites en foodbar.

Bar Spijker Arnhem

Espresso voor 1 euro

Zoals je ze in Italië kunt vinden, de barretjes met espresso voor een euro en boterhammen belegd met Italiaanse delicatessen. Hoe blij kun je worden van een boterham met Nutella! Verder bestel je er de acht verschillende soorten thee van TeaTales, zelf natuurlijk geproefd en absoluut een aanrader. Maar ook de brownies van Monka voor bij je espresso of kopje thee kun je niet laten liggen.

Bar Spijker Arnhem

Benieuwd naar de espressobar? Hier vind je al een aantal een foto’s.

More to come…

Waar te vinden

Hertogstraat 40 // Driekoningenstraat 39A
Arnhem
Espressobar geopend van 9-16 uur
Website

0 Gedeeld
4 reacties
  1. Wat een top locatie, ik ben er gisteren geweest, natuurlijk had ik er al van gehoord, maar dan toch maar even kijken. Ja Tanja en Niels hebben een voortreffelijk concept weten te bedenken. Het was zelfs gisteren al druk in de espresso bar. ! En de kamers, wat een uitdagende slaapgelegenheid.
    Gefeliciteerd, ga zo door.. Gr Matthias

  2. Te laat van huis, op weg naar mijn werk, kom ik langs spijker gereden en ik bedacht mij geen moment, 10 min later op mijn werk kan ook nog wel. Een Heerlijke espresso gedronken en een lekker stuk brood met nutella gegeten. Overigens leuke mensen die Niels en Tanja, ik kom gauw weer eens langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant