Slapen in een zeecontainer van Sleeping Around

0 Gedeeld
0
0
0

Afgelopen maart waren we met Food Inspiration in Antwerpen. Eén van de concepten die we bezochten was het pop-up hotel Sleeping Around. Vier verplaatsbare zeecontainers die zijn ingericht als luxe hotelkamers op de meest bijzondere plekken.

Sleeping around in Antwerpen

Tot voor kort stond er een overschot aan Chinese zeecontainers weg te roesten in de haven van Antwerpen. Vier vrienden zagen hun kans en bouwde de containers om tot mobiele luxe hotelkamers. De containers zijn voorzien van alle gemakken en ingericht samen met een aantal bekende merken zoals Duravit, Hansgrohe, Rituals, Dyson, Extremis en Dark.

Relaxen in de sauna

Naast de vier hotelkamers is er een ontbijt/lounge container waar elke ochtend een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd of waar je ‘s avonds nog even van een wijntje kunt genieten met een prachtig uitzicht. Mocht je nog meer willen ontspannen dan is er ook nog de volledig ingerichte saunacontainer.

Bijzondere locaties

Het idee van de initiatiefnemers is om deze containers op diverse bijzondere locaties in binnen- en buitenland te plaatsen. Denk aan festivals, centra van grote steden, op het strand, midden in een bos, alles is mogelijk. Op dit moment staan ze voorlopig nog in Antwerpen, dus als je op zoek bent naar een bijzondere slaapplaats bekijk dan zeker de website voor de actuele locatie en om te reserveren.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…