Riso Gallo Pronto

Riso Gallo Risotto Pronto testen

0 Gedeeld
0
0
0

Deze week ontving ik met de post een pakketje van Riso Gallo. Aangezien ik risotto het ultieme comfortfood vind werd ik heel blij van deze post. In het pakketje zaten twee kant-en-klare risotto’s en een pak traditionele risotto rijst.

Uit een pakje

Normaal ben ik niet zo van de kant-en-klaar pakjes maar ik was natuurlijk wel nieuwsgierig naar de Risotto Pronto van Gallo. Ik had de risotto met vier kaassoorten en die met eekhoorntjesbrood. Beiden heb ik inmiddels geproefd en ik moet zeggen dat ik de smaak en textuur niet eens zo slecht vond. Een pan met wat water, de rijst toevoegen, 12 minuten roeren en klaar. Of de Risotto Pronto nu echt helemaal dezelfde bite heeft als een gewone risotto, daar was ik niet helemaal uit. Voor een volgende keer eens naast elkaar maken en proeven. Maar dit is wel ideaal als je een keer niet zo’n zin hebt om uitgebreid in de pan te staan roeren.

Riso Gallo

Riso Gallo is een familiebedrijf dat sinds 1856 gespecialiseerd is in risotto. Risotto is een Italiaans rijstgerecht dat wordt gemaakt van speciale witte rijst met een hoog zetmeelgehalte. Hierdoor neemt de korrel veel vocht op maar wordt de rijst niet papperig. Risotto moet namelijk romig en zacht zijn maar wel met een bite.

Met dit pakketje was ik dus erg blij en de vergelijkingstest ga ik zeker nog een keer doen.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…