The Hunting Lodge Rozendaal

Restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal

0 Gedeeld
0
0
0

Na een dagje werken op de Sonsbeekmarkt, vonden we bij The Hunting Lodge in Rozendaal een heerlijke plek om op te warmen en een hapje te eten.

Nieuwe eigenaren

Het was al een tijd geleden dat ik voor het laatst bij The Hunting Lodge was geweest terwijl het eigenlijk ‘om de hoek’ ligt. Ik was dus erg blij dat culimaatje Edwin Klaasen van Desemenzo mij mee vroeg samen met Jan-Tjip Douwstra van House of Taste en Barbara Blaak. In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en met uitzicht op kasteel Rosendael, maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk en dan ben je nog niet eens binnen. Anderhalf jaar geleden is het restaurant grondig verbouwd en wordt nu gerund door Bert Stomphorst en Diana Bogers.

Aangenaam verrast

We kozen voor een 4-gangen menu en ik was aangenaam verrast. Mooie en verrassende smaken kwamen voorbij en het zag er allemaal prachtig uit. Ook de begeleidende wijnen sloten erg goed aan. Onderstaand niet de beste foto’s met kunstlicht gemaakt 😉 maar wel een indruk… En ik ga zeker nog een keer terug!

The Hunting Lodge Rozendaal

The Hunting Lodge Rozendaal

Waar te vinden

Beekhuizenseweg 1
6891CZ Rozendaal
+31 26 3611 597

fotografie: Kees Hageman & Kyonne Leyser

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant