Relaxen bij Roof Garden Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

Voor het tweede jaar is Roof Garden Arnhem neergestreken op het dak van parkeergarage Rozet in Arnhem. Roof Garden Arnhem brengt leegstaande daken tot leven en is een bijzonder rustige plek midden in het centrum van Arnhem.

Ontspannen in de stad met Roof Garden

Met een groot aantal vrijwilligers is nu voor het tweede jaar de betonnen kolos van een parkeergarage omgetoverd in een groene stadstuin. Samen met enthousiaste stadsbewoners en ondernemers willen de initiatiefnemers nieuwe verbindingen vormen die resulteren in een verrassende plek vol cultuur, ontspanning en creativiteit. En dit alles ook nog eens zo duurzaam mogelijk en met respect voor de omgeving. Zo goed als alle energie wordt zelf opgewekt en er worden groenten verbouwd voor de maaltijden die ‘s avonds te verkrijgen zijn.

Yoga op het dak

Dinsdag tot en met zondag is er een uitgebreid programma met onder andere een stille discotheek, film, je kunt er heerlijk borrelen maar ook voor  Tai Chi en yoga kun je er terecht. En op de meeste dagen is er een zogenaamde ‘dakhap’, bereid door diverse culinaire ondernemers uit Arnhem. Komende zaterdag ga ik de yogales maar eens proberen…

Hoogtepunten 2013

Waar te vinden

Op het dak van Parkeergarage Rozet Langstraat 10, Arnhem

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant