amandel speculaas pindakaas mister kitchen

Pancakes met Amandel Speculaas Pindakaas van Mister Kitchen

0 Gedeeld
0
0
0

Ik ben fan van de producten én de mannen van Mister Kitchen maar dat was misschien al wel duidelijk 😉 Vorige week was ik uitgenodigd voor de introductie van hun nieuwe V-Spreads en twee nieuwe pindakaas smaken: Crunchy hazelnoot en Amandel Speculaas. Vanochtend maakte ik met de amandel speculaas pindakaas deze pannenkoekjes. Nom, nom, nom…

Tips & tricks

Een aantal ingrediënten heb ik aangepast omdat ik ze niet in huis had en in plaats van alles in een kom te mengen heb ik mijn blender gebruikt. Lekker snel en met een glad beslag als resultaat. Voor het bakken heb ik een crêpepan waardoor het iets sneller gaat omdat deze pan heel heet wordt. Goed opletten dus dat ze niet aanbranden, ging bij mij vanochtend ook weer mis 😉 En in deze pan heb je geen boter of olie nodig, dat scheelt weer… Wat lekker is bij deze pannenkoeken zijn wat extra banaan, hazelnoten, honing en ik heb er zelf ook nog blauwe bessen aan toegevoegd.

Eet lekker!

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant