Outdoor Special Sligro Smokey Goodness

Outdoor special Sligro fotograferen met Smokey Goodness

0 Gedeeld
0
0
0

Met Smokey Goodness een dagje fotograferen voor de Outdoor Special van de Sligro, dat zijn de betere thema’s! Dat ik aan het einde van de dag redelijk ‘uitgerookt’ was, nam ik graag op de koop toe.

Outdoor Special Sligro

Deze week is de Outdoor Special van de Sligro uitgebracht met een aantal sfeerfoto’s die door mij zijn gemaakt. Retailmarketeer René Repko heeft afgelopen jaar voor de Sligro een volledig nieuwe merkstrategie en positionering neergezet waar onder andere  sfeerfotografie een belangrijk onderdeel in is. Dat was dan ook de reden dat ik een paar maanden geleden door de Sligro werd benaderd voor fotografie. De opening in Maastricht van de nieuwe Sligro was mijn proefopdracht en nu dus aan de slag geweest met een tweede klus.

Smokey Goodness

Samen met Jord Althuizen van Smokey Goodness hebben we deze sfeerfotografie verzorgd. Smokey Goodness ken je misschien van de mega foodtruck waar ze elk jaar mee op de Rollende Keukens staan, dit jaar worden het er zelfs twee. Bij de mannen van Smokey Goodness kun je terecht voor een stoere barbecue en live cooking op open voor. Voor deze outdoor special van de Sligro gingen op de BBQ onder andere een ribstuk, worstjes, snoekbaars en coquille. Een erg leuke klus om te doen en gezellig om samen met Jord op te pakken. Verder heb ik meteen voor de website van Jord nog een aantal portretten gemaakt.

Outdoor Special Sligro Smokey Goodness Outdoor Special Sligro Smokey Goodness

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant