Opening Sligro 3.0 in Maastricht

0 Gedeeld
0
0
0

In Maastricht heeft de Sligro een compleet nieuw winkelconcept geopend: Sligro 3.0. “De groothandel van de toekomst,” volgens vestigingsdirecteur Marc van Herk. De opening was groots opgezet met demo’s door diverse chefs uit Nederland en België, waaronder veel bekende Michelinsterrenchefs. Voor mij een hele fijne dag om bij aanwezig te zijn en te fotograferen!

Sligro 3.0

De nieuwe Sligro-vestiging in Maastricht heeft een oppervlakte van 14.000 vierkante meter en het assortiment bestaat uit ruim 45.000 artikelen. Het moet ‘een totaalbeleving in food’ gaan bieden en dat vind ik goed gelukt. Je hebt het idee alsof je over een versmarkt wandelt. Door het gebruik van hout, bij bijvoorbeeld de versafdeling, geeft het meteen een veel warmer gevoel dan dat je normaal in een groothandel hebt. Deze winkel staat voor de nieuwe generatie Sligro-winkels, intern ook wel ‘Sligro 3.0’ genoemd. De komende jaren zal dit concept het voorbeeld worden voor de doorontwikkeling van de andere Sligro-vestigingen in Nederland.

Advies & service

Het 3.0 idee zit hem in het advies en de service waar horecaprofessionals gebruik van kunnen maken in deze nieuwe vestiging. De Sligro-medewerkers zijn speciaal getraind voor deze nieuwe vestiging, zodat ze ook culinaire vragen van klanten kunnen beantwoorden. Denk hierbij aan advies op het gebied van bedrijfsvoering en ondernemen maar ook over het samenstellen van een rendabele menukaart of het opstellen van een drank- en wijnkaart.

Videoverslag Food Inspiration

De redactie van Food Inspiration was ook bij de opening aanwezig en heeft een kort videoverslag gemaakt.

Ik ben erg benieuwd naar de eerste ervaringen van de horecaprofessionals en natuurlijk de uitrol naar de overige vestigingen!

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…