Mijn 15 favoriete foodies op Instagram

0 Gedeeld
0
0
0

Afgelopen week stelde Monique van Loon, hoofdredacteur van Culy, op Twitter de vraag: “Wat vinden jullie de leukste Nederlandse foodies om te volgen op Instagram?”. Op dat moment zat ik zelf in Dublin maar ik zag mijn naam een paar keer voorbij komen en de volgers op Instagram en Twitter stroomden binnen, echt gaaf! Daarna volgde er een post op Culy met een totaaloverzicht van de leukste Nederlandse foodies en ik stond bovenaan, wat een eer 🙂

Verslaafd aan Instagram

Zelf ben ik een ‘best wel een beetje’ verslaafd aan Instagram en ik volg een behoorlijk aantal foodies in binnen- en buitenland. Naast de Nederlandse foodies die ook in het overzicht van Culy werden genoemd zoals Yvette van Boven, Mara Grimm, Uit Paulines Keuken, Simones Kitchen, Made by Ellen, Hééérlijk en natuurlijk Monique van Loon, volg ik ook een behoorlijk aantal buitenlandse foodies waar ik heel blij van kan worden.

Instagram groeit nog steeds

Je ziet dat Instagram ook nog steeds groeit in Nederland. Op Marketingfacts werden vandaag de laatste cijfers bekend gemaakt. Van de sociale foto-apps/netwerken is Instagram het meest populair in Nederland met zo’n 1,4 miljoen gebruikers. Van deze gebruikers maken er dagelijks 536.000 gebruik van de app. Nog genoeg accounts te ontdekken dus.

Mijn buitenlandse favorieten

Als ik een lijstje moet maken met mijn buitenlandse favorieten, dan staan deze vijftien bij mij bovenaan in willekeurige volgorde:

Wat zijn jullie favoriete buitenlandse foodies op Instagram? Ik ontdek altijd graag weer nieuwe foodies om te volgen!

Foto’s: van de diverse hierboven genoemde Instagrammers.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant