Mast Brothers Chocolate Brooklyn

0 Gedeeld
0
0
0

De trendy wijken Brooklyn en Williamsburg zitten vol jonge inspirerende ondernemers. Er worden prachtige producten gemaakt en veel ondernemers werken samen aan nieuwe producten. Tijdens mijn verblijf voelde ik continue de positieve energie in deze wijken.

Van boon tot reep

Eén van deze ondernemers is Mast Brothers Chocolate. In 2007 zijn de twee broers Rick en Michael Mast begonnen met hun eigen chocoladefabriek. Bekijk de inspirerende video over Rick en Michael boven dit bericht. Hun hoofdvestiging in Williamsburg, is zowel de winkel voor de verkoop als de fabriek waar de chocolade wordt gemaakt. Ze hebben het hele proces in eigen handen en dat kun je mooi zien aangezien het één grote ruimte is en je zicht hebt op het hele proces.

Samenwerken

Elke reep is verpakt in prachtig handgemaakt papier. Elke smaak heeft zijn eigen patroon, allemaal ontworpen door familie en vrienden. Naast pure variaties (gemaakt van cacaobonen uit verschillende regio’s) is de chocolade verkrijgbaar in vele smaken. Voor het maken van de repen, werken de broers samen met andere kleine ondernemers zoals Stumptown Coffee, Maine Sea Salt, Crown Maple Syrup en Anderson Almonds.

Chocolade variaties

Alle repen zijn van pure cacao gemaakt uit de Sambirano Vallei in Madagascar, Patanemo of Ocumare de la Costa in Venezuela of de Dominicaanse Republiek. Populaire smaken zijn de ‘Fleur de Sel’ donkere chocolade met zeezout, de ‘Serrano Peppers’ een pittige chocoladereep en ‘The Brooklyn Blend’ samengesteld van de Mast Brothers cacaobonen.

Verkrijgbaar bij Chocolatl

Gelukkig hoef je niet helemaal naar New York voor deze heerlijke chocoladerepen. Chocolatl in Amsterdam heeft een klein assortiment van Mast Brothers chocoladerepen op voorraad liggen.

Waar te vinden

111 North 3rd Street Brooklyn

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant