Yama Workshop Miele

Magisto Video sfeerimpressie van Yama Products workshop

0 Gedeeld
0
0
0

Twee maanden geleden fotografeerde ik bij een workshop van Yama Products. Naast het fotograferen had ik nog een andere camera mee waar ik af en toe wat videoshots mee maakte. De geheugenkaart met dit materiaal kwam ik onlangs weer tegen en ik vond dat ik er toch wat mee moest doen…

Magisto Video

Tijdens de Masterclass Video & Personal Branding van Meet the Blogger, hoorde ik over de videotool Magisto. Je maakt heel eenvoudig een video door je eigen foto- of filmmateriaal te uploaden, vervolgens te kiezen uit een aantal standaard sfeertemplates en tot slot de muziek. Makkelijker kan haast niet!

Deze tool meteen maar uitgeprobeerd met het materiaal dat ik nog van de workshop van Yama Products had liggen en zie hieronder het resultaat! Best blij mee 🙂

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant