Laat je verrassen door FoodWeLove

0 Gedeeld
0
0
0

“We love to share good food”, vermeldt de website van FoodWeLove. Voor een bedrag van €24,95 word je elke maand verrast met de mooiste ambachtelijke producten van over de hele wereld en hun persoonlijke verhaal.

Producten met een verhaal

Marleen Basart, oprichtster van FoodweLove, besloot na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen retail, haar hart te volgen en voor zichzelf te beginnen. Zij gelooft er heilig in dat producten met een verhaal lekkerder smaken.

Gift concepts

Dit soort concepten zie je steeds meer verschijnen en zich online verspreiden. Kijk maar naar het concept Curated, waar o.a. foodtrendwatcher Marjan Ippel elk kwartaal mooie producten met een verhaal uitzoekt voor haar abonnees. Maar ook het foodswap concept van Es-Factory speelt hier op in. Voor een ander een box met producten samenstellen, waar je zelf ‘blij’ van wordt.

Verrast worden

Schijnbaar willen we graag verrast worden door wat anderen voor ons ontdekken op culinair gebied. Zelf heb ik ook een abonnement op Curated en zojuist een box bij FoodWeLove besteld. Ook ik ben nieuwsgierig naar wat anderen voor een mooie producten met verhalen ontdekken!

 

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant