Over Kyonne

In de afgelopen 15 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een zeer ervaren communicatieprofessional en projectmanager met een grote liefde voor fotografie en alles wat met eten & drinken te maken heeft.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in dienstverband als, onder meer, marketing -en communicatiemanager, PR-consultant, inkoper en productmanager, startte ik begin 2008 als ondernemer met mijn communicatie & PR-adviesbureau. Naast het communicatieadvies heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot culinair fotograaf en aanjager van nieuwe (online) concepten.

Waarom KyNotes

Zelf bezoek ik regelmatig restaurants en andere culinaire adressen. Daardoor krijg ik vaak de vraag waar men in welke stad zou moeten gaan eten of interessante culinaire adressen kan vinden. KyNotes is voor mij dus gestart als een online plek waar ik mijn adressen kwijt kan om deze met anderen te delen. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om te lezen waar bekende chefs en culinair specialisten zelf graag gaan eten of wat voor een culinaire adressen ze graag bezoeken. Vandaar dat ik KyNotes -naast mijn eigen tips- ben gaan uitbreiden met de favorieten van bekende chefs en culinair specialisten.

Veel plezier met alle inspiratie!