Kruiden kweken 2.0 met de Click & Grow

0 Gedeeld
0
0
0

Gisteren ontving ik m’n nieuwe Curated cadeau van curator Boris Veldhuijzen van Zanten. Toen ik het uitpakte dacht ik even een Apple AirPort te zien met basilicum die er bovenop groeide. Vreemde gewaarwording maar dat was dus het niet ūüôā Wat ik uitpakte was de Click & Grow smart flowerpot. Je plaatst batterijen in het apparaat, voegt wat water toe en binnen een paar weken heb je een prachtige bos verse basilicum. Wat een mooi cadeau weer!

Curated

Sinds vorig jaar heb ik een abonnement op Curated. Ieder kwartaal ontvang je iets bijzonders, speciaal geselecteerd door één van de curatoren waar je een abonnement op hebt. In eerste instantie had ik een abonnement op food trendwatcher Marjan Ippel maar inmiddels ook op die van internet ondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten.

Click & Grow flowerpot

Deze keer dus de ‘Click & Grow flowerpot with basil’ in het pakket van Boris. Je hoeft alleen een paar batterijen te plaatsen en water toe te voegen en je bent klaar. Binnen 5 tot 10 dagen zou je de kiemen moeten kunnen zien, tussen de 2 en 4 maanden is de basilicum in volle groei en uiteindelijk kun je er 4 tot 6 maanden mee vooruit. Het enige dat je hoeft te doen is elke maand een beetje water toevoegen. Onderstaand een video van Click & Grow die het hele proces ook nog eens laat zien.

Binnenkort maar eens installeren als de basilicum uit de FoodWeLove box van twee maanden geleden is uitgebloeid.

‘Everyone can be a gardener’ – Click & Grow

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant