The Kerrygold Ballymaloe LitFest 2014

The Kerrygold Ballymaloe Literary Festival

0 Gedeeld
0
0
0

Drie dagen vol inspiratie van culinair journalisten en schrijvers, chefs en filmmakers. Alle dagen verwend worden met heerlijk eten & drinken én veel leren van workshops, discussies en kookdemo’s. Het Kerrygold Ballymaloe Literary Festival of Food & Wine in Cork was één grote culinaire belevenis waar ik op uitnodiging van Ballymaloe drie dagen bij aanwezig mocht zijn.

The Kerrygold Ballymaloe LitFest 2014

René Redzepi in het wild

Op het prachtige landgoed van Ballymaloe vond dit 3-daagse festival plaats. Vorig jaar was de eerste editie en deze was zo succesvol dat dit jaar de tweede werd georganiseerd. En dit was zeker niet de laatste editie. In het ‘wild’ kwam je Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi tegen, maar ook met René Redzepi en Donal Skehan kon je even een praatje mee maken. Verder was er een boerenmarkt waar je kon slenteren langs lokale producten en je ontbijt, lunch en avondmaaltijd samen kon stellen. De avonden werden gevuld met diverse muzikale optredens over het hele terrein verspreid. En één van de schuren was omgetoverd tot boekwinkel.

The Kerrygold Ballymaloe LitFest 2014

The Kerrygold Ballymaloe Literary Festival 2015

Ik heb drie dagen lang genoten van de fijne sfeer tijdens dit festival en heb de data voor volgend jaar al in mijn agenda vastgezet: 15, 16 & 17 mei 2015.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant