Delicatessen Van Dee Arnhem

Kaas en Delicatessen Van Dee Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

Ieder weekend maak ik mijn rondje boodschappen via de markt en een aantal kleine ondernemers in Arnhem en daar is Kaas en Delicatessen Van Dee er één van. Niet alleen voor mijn basisboodschappen maar ook voor allerlei lekkers als we gaan picknicken in Park Sonsbeek of voor culinaire cadeautjes loop ik regelmatig binnen.

Nieuwe website

Deze week is de nieuwe website van Kaas en Delicatessen Van Dee live gegaan, ontworpen door FeekDesign. Erg mooi geworden! Eind vorig jaar vroegen eigenaren Chris en Ciska mij om de foto’s voor hun website te maken en dat deed ik natuurlijk met veel plezier.

Assortiment

Bij Van Dee vind je een breed assortiment aan delicatessen maar de focus ligt vooral op binnen- en buitenlandse kazen, vleeswaren en vers gebrande noten. En allemaal even lekker. Mijn gedroogd fruit en superfood-zaden zoals chia- en hennepzaad, haal ik inmiddels ook hier.

Waar vind je Van Dee

Koningstraat 78
6811 DK ARNHEM
(026) 442 68 49
info@vandee-arnhem.nl

Openingstijden

ma: gesloten
di- vr: 9-18 uur
geen koopavonden
za: 9-17 uur

facebook

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…