Liebster Award

Ik heb een Liebster Award gewonnen!

0 Gedeeld
0
0
0

M’n eerste award heb ik in the pocket 🙂 Ik kreeg hem virtueel uitgereikt door foodstyliste en blogger Alexandra van Serve with Cream, thx!

Liebster Award

De Liebster Award is een virtuele award om de persoon achter een (beginnende) blog beter te leren kennen. De blogger die hem uitreikt stelt een aantal vragen aan de blogger die hem ontvangt, om zo een indruk te krijgen van de persoon achter de blog.

Wie zit er achter KyNotes

Ik dus, Kyonne Leyser… En misschien leren jullie mij wat beter kennen door mijn antwoorden op de vragen van Alexandra.

Welk recept vind jij het ultieme ServeWithCream recept?

Ik ben niet zo’n zoetekauw maar als er dan toch ergens cream op moet, dan op een brownie. Zelf heb ik onlangs brownies gemaakt zonder suiker en met amandelmeel, niet verkeerd al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd wat Alexandra met de styling van deze brownies zou doen…

Als jij een gerecht zou zijn, welke is dat dan?

Poeh, die vind ik lastig! Maar even een foto er bij gezocht… Ik ben een ontzettende perfectionist, houd van mooie vormgeving en licht 🙂 Dit is een bolletje eendenlever met aardpeer en truffel gemaakt door chefkok Niven Kunz.

Wat is je favoriete Nederlandse stad en naar welk restaurant ga je daar altijd?

Erg voor de hand liggend maar Amsterdam is toch wel een hele fijne stad waar ik graag kom en veel te beleven is. Op het gebied van food wordt er wekelijks wel weer iets nieuws geopend en er worden regelmatig gave events georganiseerd. Eén van mijn favorieten is Ron Gastrobar. Maar onlangs was ik bij Restaurant Johannes om te fotograferen en die staat nu dus ook op m’n todo.

Heb je een rare eetgewoonte?

Lastig over jezelf te zeggen maar misschien dat anderen het vreemd vinden dat ik met rechts snijd en eet. Ik wissel m’n mes en vork dus nogal eens om tijdens het eten.

Wat doe je het liefst: recepten bedenken, koken, stylen of fotograferen?

Naast dat ik freelance communicatieadviseur ben, fotografeer ik. Wat ik dus het liefst doe: fotograferen! Recepten bedenk ik sowieso niet zelf, koken doe ik erg weinig en de gerechten die ik fotografeer zijn vaak al prachtig gestyled dus hoef ik ook niets aan te doen!

Ben je een koffie- of theemens?

De geur van versgemalen koffiebonen vind ik heerlijk maar helaas, het bittere in de koffie vind ik niet lekker dus drink ik het niet… Een thee-mens dus! Elke dag gaan er wel twee potten thee doorheen. Mijn favoriete merken zijn Mr. Jones, Yogi Tea of losse thee van speciaalzaken. Twee jaar geleden was ik met Fairtrade in Sri Lanka om op de theeplantages te fotograferen. Vandaar dat ik nu ook zoveel mogelijk fairtrade of biologisch thee drink omdat ik gezien heb wat het doet voor de bevolking.

Wat wil je later worden als je groot bent?

Groot!

Welke muziek zet je op als je kookt?

Aangezien ik een private chef in huis heb kook ik bijna nooit 🙂 Maar als ik dan kook vind ik voor de ontspanning de playlist Saturday Afternoon Chill op Spotify heerlijk!

Met wie zou je een dag mee willen lopen?

Met foodfotograaf David Loftus. Hij is de fotograaf van Jamie Oliver en maakt heerlijke frisse en natuurlijke beelden. Een dagje met hem meelopen zou ik dus helemaal geweldig vinden.

Waaraan besteed je naast bloggen het meeste tijd?

Aan m’n eigen adviesbureau waarbij ik organisaties advies en trainingen geef over de inzet van online communicatie. En natuurlijk aan m’n fotografie. Ik ga graag op pad om nieuwe food-adressen te ontdekken, leuke events te bezoeken of in een keuken van een (sterren) restaurant rond te struinen.

Nou, dat waren best lastige vragen 🙂 En nu moet ik het stokje natuurlijk ook over gaan geven… *trommelgeroffel*

Ik reik de Liebster Award uit aan Birgitta van EatDrinkBrand,

En de vragen die ik heb voor Birgitta:

  • Wat doe je het liefst op een zonnige zondagmiddag?
  • Met welk kookboek kruip je graag op de bank?
  • Wat is jouw ‘guilty pleasure’?
  • Liever een glas wijn, bubbels of een cocktail?
  • Welke culinair adresje wil je eigenlijk niet delen omdat het er anders te druk wordt?
  • Hoe ziet jouw ideale zaterdagavond er uit?
  • Wat is je favoriete keuken tool?
  • Welke food magazines lees je graag?
  • Hoe ziet jouw ideale inrichting van een restaurant er uit?
  • Wat moeten we nog meer van jou weten?

Ik ben benieuwd…

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…