Huiskamerrestaurant De Hoeksteen Arnhem

Huiskamerrestaurant De Hoeksteen Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

UPDATE juni 2016: Restaurant de Hoeksteen is inmiddels gesloten op de twee tijdelijke locaties die ze afgelopen jaar hebben gehad en zijn op zoek naar een nieuw onderkomen. Mocht er nieuws zijn dan meld ik dat zeker!

Alsof je de huiskamer van je ouders binnenloopt, 30 jaar geleden. Zo voelt het bij Huiskamerrestaurant De Hoeksteen van Stijn Gradussen en Chantal Artz. Een paar maanden geleden opende Stijn en Chantal eindelijk hun eigen restaurant, een aantal van ons zaten er met smacht op te wachten 🙂 Op het wisselende weekmenu staan eenvoudige maar heerlijke gerechten bereid met de beste ingrediënten.

De Hoeksteen

De naam van dit restaurant is bedacht met een dikke knipoog naar de jaren 50/60, een tijd vol optimisme waar de familie(maaltijd) nog centraal stond. Midden in een volksbuurt heb Stijn & Chantal een fijn pand gevonden en deze helemaal met vintage meubelen ingericht. Als ik er foto’s van vroeger bij zou pakken, herken ik waarschijnlijk nog wat prints. De foto van Stijn als klein jongetje achter het aanrecht al roerend in een pan, maakt het plaatje helemaal af.

Van de restaurants die ik vanaf nu ga fotograferen wil ik ook recepten gaan verzamelen van de gerechten die ze serveren. Bij deze dus de aftrap en zal binnenkort de Agnolotti met doperwten, tuinbonen, pecorino en munt van Stijn op mijn blog te vinden zijn.

Huiskamerrestaurant De Hoeksteen Arnhem Huiskamerrestaurant De Hoeksteen Arnhem Huiskamerrestaurant De Hoeksteen Arnhem

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant