Het resultaat: Chef + Tatoeage + Dessert

0 Gedeeld
0
0
0

Het is gelukt, oké bijna dan! De planning was om afgelopen week vijf chefs te fotograferen maar het zijn er drie geworden. Geen probleem want ik heb genoeg materiaal voor m’n assessment.

Assessment Fotovakschool

Voor één van de assessments op de Fotovakschool moet ik deze week vijf portretten inleveren. Mijn idee was om chefs met een tatoeage op hun onderarm te fotograferen met een zelf bereid dessert. Met deze combinatie wilde ik het contrast tussen de stoere tatoeage en het fragiele van een dessert in beeld brengen.

Gewoon doen

Mensen regiseren om tot een portret te komen vind ik heel lasig. Laat mij maar met mijn camera rondlopen en fotograferen wat ik tegenkom. Maar toch moet ik toegeven dat ik blij ben met het resultaat en het ook een kwestie van doen is. Weer een stapje verder en ik ben erg benieuwd naar de feedback tijdens m’n assesment.

En vanaf deze plek wil ik de chefs die aan deze portretten mee wilden werken natuurlijk heel erg bedanken!

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…