Het idee: de chef, zijn tatoeage en een dessert

0 Gedeeld
0
0
0

Nog één module te gaan voor mijn afstuderen aan de Fotovakschool! Voor deze module moet ik vijf portretten maken, volledig vrij in te vullen qua vorm en ideeën. Dus ging ik gisteren via Twitter op zoek naar chefs met een tatoeage op hun onderarm, die ik mag fotograferen met een door hun zelf gemaakt dessert. En dat heb ik geweten…

Stoer & verfijnd

Mijn idee op dit moment is om de chefs te fotograferen aan een tafel in het restaurant of in de keuken, in combinatie met een door hun zelf gemaakt dessert. Ik wil ze in vier of vijf verschillende houdingen laten zitten met hun dessert. Met deze combinatie wil ik de stoerheid van de tatoeage en de verfijndheid van een dessert in één beeld vangen.

Genoeg animo

Zoals gezegd heb ik gisteren de vraag op Twitter geplaatst voor vijf chefs met een tatoeage en ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maar de animo was gelukkig groot genoeg en ik heb veel tatoeages voorbij zien komen en niet alleen op onderarmen… Ik kan er zo weer een nieuw concept voor een boek van maken 🙂 Maar nu eerst maar eens aan de slag om volgende week al deze chefs te fotograferen!

Foto boven artikel: geen chef maar wel een hele coole tatoeage op de arm van barista Anne-Jan Bakker.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…