Kyonne Leyser

Gewoon beginnen met bloggen…

0 Gedeeld
0
0
0

Jarenlang heb ik adressen op het gebied van food en design op verschillende manieren verzameld. Uitgescheurde artikelen in een plakboek of Moleskine, diverse apps zoals Evernote en Everplaces. Ook heb ik de meest uiteenlopende ideeën gehad hoe ik deze adressen met anderen wilde delen. Afgelopen jaar heb ik er zelfs een speciale website voor laten bouwen, sorry Marieke

Gewoon een blog beginnen

Maar wat dan? Uiteindelijk heb ik alle ideeën laten vallen en bedacht dat ik gewoon ‘back to basics’ moet en beginnen met een blog. Om mijn inspiratie met een breder publiek te kunnen delen begon ik deze blog in het Engels maar na een paar weken heb ik toch besloten hem tweetalig te maken. Zelf vind ik het ook vaak ‘makkelijker’ in het Nederlands een blog te lezen. En aangezien ik de teksten toch eerst in het Nederlands schrijf, is deze manier een kleine moeite.

KyNotes

Dus, op KyNotes ga ik bloggen over de adressen die ik ontdek van restaurants, winkels, bars en hotels en probeer er zoveel mogelijk mijn eigen foto’s bij te plaatsen. Maar ook bijzondere blogs, webshops, boeken, tijdschriften, producten en recepten die ik ontdek en die mij inspireren vind je op KyNotes. Als het iets met eten en drinken te maken heeft kun je het op KyNotes vinden.

Veel leesplezier!

fotografie: Tineke van der Eems

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…