Sonsbeekmarkt Arnhem

Gespot op de Sonsbeekmarkt

0 Gedeeld
0
0
0

Een volle Sonsbeekmarkt deze maand aangezien de markt gecombineerd is met de Hip & Handgemaakt Markt. De boodschappentas is weer vol mee naar huis gegaan en de lunch was ook meteen geregeld. Deze maand drie ondernemers op de Sonsbeekmarkt in de spotlights!

De Frietfiets

Hoe eenvoudig kan het zijn… Neem een bakfiets, bouw hem om met een frietsnijder en frituur en ga op markten en evenementen staan. Van biologische aardappelen maken de mannen van De Frietfiets de lekkerste frieten klaar terwijl je wacht. Natuurlijk even geproefd en ze zijn heerlijk!

De Frietfiets is een initiatief van DAPP bio food. Dit is een jong bedrijf wat de lekkerste frieten wil bakken. En niet zomaar frieten; biologisch, zelfgemaakt en dus vers! Omdat duurzaamheid één van de speerpunten is, onderstrepen ze dit ook in de andere producten die ze gebruiken. De bakjes, vorkjes en servetten zijn daarom gemaakt van gerecycled materiaal.

Sonsbeekmarkt Arnhem

Pasta & Dolci

Al een tijdje kon je verse pasta kopen bij de kraam van Pasta & Dolci maar sinds vorige maand ook verse pizza van spelt, uit een houtgestookte oven. Heerlijk en erg blij met deze toevoeging aan de markt. Verder kun je bij Pasta & Dolci terecht voor exclusieve (vries)verse Italiaanse pasta’s en patisserie om thuis te bereiden.

Bloem op de taart

Colette van Deijzen van Bloem op de Taart bakt met liefde en passie de meest heerlijke en mooie taarten. Alls wat in haar kraam stond zag er even lekker en mooi uit. Bloem op de Taart gebruikt zoveel mogelijk biologische, lokale of pure ingrediënten en werkt met natuurlijke kleurstoffen. 

Sonsbeekmarkt Arnhem

0 Gedeeld
1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant