Fotoshoot met studioverlichting bij Niven

1 Gedeeld
0
0
1

Samen met oud-studiegenoot Chrissie ben ik afgelopen week bij Restaurant Niven geweest om te oefenen met studioverlichting. Ook Niven zijn gerechten, net zoals die van Wouter van Laarhoven, vind ik te mooi voor het gebruik van allerlei props. Deze keer wilde ik het nog cleaner dan bij Wouter en hebben we gefotografeerd op een witte ondergrond waar het gerecht rechtstreeks op werd geplaatst door sous-chef Bas.

Behind the scenes

Voor de opstelling hebben we twee studiolampen gebruikt. Eén met een softbox aan de linkerzijde en één met een reflector aan de rechterzijde. Verder hadden we een reflectiescherm aan de rechterzijde geplaatst om de harde schaduwen zachter te maken.

Nabewerking

Het nabewerken vond ik nog best lastig en moet ik opnieuw naar gaan kijken. Nu de foto’s hierboven achter elkaar staan, valt het mij op dat niet alle achtergronden even wit zijn. Nog maar eens mee gaan oefenen dus… Maar het was zeker weer een leerzame middag voor mij en we hebben ook nog eens heerlijk gegeten. Super thx Niven en Bas dat jullie tijd voor ons vrij wilden maken en natuurlijk voor de heerlijke gerechten!

1 Gedeeld
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook interessant