Ruim vier maanden geleden opende Bistro Velvet en nog steeds is dit één van mijn favoriete hotspots in Arnhem. Elke drie weken hebben ze een nieuwe kaart en ieder keer ben ik weer erg benieuwd wat chef Jin Hu voor een mooie verhalen over de totstandkoming van zijn gerechten heeft bedacht.
Nieuwe website Bistro Velvet
Op dit moment begeleid ik Bistro Velvet bij de opzet van een nieuwe website en daar horen natuurlijk ook foto’s bij! Afgelopen week is de nieuwe kaart ingegaan en die gerechten hebben we dan ook meteen maar gefotografeerd. Je kunt op dit moment bij Bistro Velvet genieten van:
- Albacore tonijn met inktvis, combu en groene appel.
- Kalf ‘Vitello Tonato’ met olijf, citrus en aardpeer.
- Zeewolf met broccoli, koolraap en radijs.
- Gaasterland varken met kruiden, suikerpinda en witlof.
- Simmentaler rund met shiitake, snijbiet en groene kool.
- Bloedsinaasappel met witte chocolade, advocaat en verveine.
Weer heerlijke smaakcombinaties bij elkaar en prachtig opgemaakte borden! En binnenkort is dit alles te zien op hun nieuwe website. Keep you posted…