Twee van mijn favorieten zijn gecombineerd: Evernote en food! De Evernote Food app gebruik ik al een tijdje maar de toevoegingen die nu zijn gedaan in de 2.0 versie, maken de app nog completer en hij is nu ook beschikbaar voor de iPad.

Alles eenvoudig vastleggen

Naast het vastleggen van gerechten en maaltijden, kun je nu ook zoeken naar recepten op de beste foodblogs en deze direct opslaan in Evernote. Ook sla je eenvoudig je favoriete restaurants op, of ontdek je nieuwe restaurants door op een specifieke locatie en/of soort keuken te zoeken.

Intuïtief en mooi vormgegeven

Vanochtend heb ik al kort even de nieuwe functionaliteiten getest. Alles werkt zeer intuïtief en ziet er mooi vormgegeven uit. Alleen zou ik de zoekresultaten van de restaurants wel wat beter willen zien. Onder andere zocht ik op ‘Italiaans’ en ‘Arnhem’ en vond ik één restaurant dat inmiddels niet meer bestaat, één restaurant in Doorn en een ijssalon in Westervoort. En we hebben toch echt een paar mooie Italiaanse restaurants in Arnhem. Voor verbetering vatbaar dus.

Foodblogs

De ‘Recepten verkennen’ functionaliteit vind ik erg leuk bedacht. Je vindt eenvoudig recepten uit populaire buitenlandse foodblogs. Als ik hier wat aan toe zou mogen voegen, dan zou ik ook graag recepten uit de Nederlandse foodblogs zien.

Deze 2.0 versie is weer een mooie stap vooruit van Evernote om diverse functionaliteiten in één app te combineren!

De nieuwe Evernote Food 2.0 app kun je hier downloaden.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.