Eten op Rolletjes Arnhem 2016

Eten op Rolletjes Arnhem

0 Gedeeld
0
0
0

Net terug van twee weken detoxen en meteen door naar een nieuw food festival in Arnhem: Eten op Rolletjes. Van 10 t/m 12 juni was het landelijke food event Eten op Rolletjes te vinden op Arnhems Buiten in Arnhem. Weer een fijn food event erbij in Arnhem!

Eten op Rolletjes

Rondreizend foodfestival Eten op Rolletjes verovert Nederland! Dit jaar bezoeken ze maar liefst acht steden door het hele land: van Haarlem tot Breda. Ze zoeken de mooiste plekken om deze voor een paar dagen te veranderen in openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin. Er is voor iedereen wat te doen! Neem je picknickkleed mee en deel hapjes met elkaar. Of maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga in de zweefmolen of laat wat leuke foto’s maken in de Photo Booth. En je kunt een lekker dansje doen op het uitgebreide aanbod van DJ’s, sing-a-song writers en bandjes!

Aanbod eten & drinken

Na mijn detox moest ik natuurlijk even rustig aan doen met het opbouwen. Geen hamburger helaas… Het verbaasde me dan ook hoe groot het aanbod vegetarische gerechten op dit food event was. Ik heb heerlijke spring rolls, falafel en de enige echte Bieterballen van chef Jonathan Karpathios gegeten. Prima middag zonder vlees en vis dus! Met wel een wijntje 😉

De Bieterbal Jonathan Karpathios

Ik vond het in ieder geval een geslaagd food event op een prachtige locatie. Kijk voor de locaties en data die nog volgen op de website van Eten op Rolletjes.

credits foto bovenaan: Tim Buiting

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant