Dublin in 48 uur met Jamie Magazine

0 Gedeeld
0
0
0

Tien jaar geleden bezocht ik Dublin voor het eerst. Meteen vond ik het al een heerlijke stad. Vriendelijke en relaxte mensen, veel groen, mooie oude gebouwen, sfeervolle winkels, gezellige kroegen en op een paar onverwachte plekken kwam je bijzondere eetcafé’s tegen.

Culinair Dublin

Culinair en qua verrassende concepten was het nog niet heel erg hoogstaand maar vooral de gezelligheid maakte het allemaal goed. Maar door de reportage in de nieuwe Jamie Magazine van oktober-november krijg ik toch wel erg veel zin om Dublin nu ook een keer culinair te gaan ontdekken na tien jaar.

Dublin in 48 uur

In de nieuwe Jamie Magazine dus een reportage over Dublin. Inmiddels zijn er in Dublin veel hippe foodconcepten en bars te vinden en dus ideaal voor een weekendje weg. Alles ligt op loopafstand dus je kunt deze stad eenvoudig te voet verkennen. Alleen voor Jamie’s Italian Kitchen moet je even wat meer moeite doen aangezien ze niet in het centrum van Dublin zitten maar in één van de buitenwijken. Blijf wel een beetje uit de buurt van het Temple-bar gebied, tenzij je zin hebt in dronken Britten en vrijgezellenfeestjes.

KyNotes @ Dublin

Alle adressen uit de nieuwe Jamie Magazine heb ik meteen maar even in een Google map voor Dublin gezet zodat ik goed voorbereid ben voor een spontaan weekendje Dublin. Waar moet je eten, drinken en shoppen? In deze Google map vind je alle adressen bij elkaar. Mocht je nog aanvullingen hebben dan hoor ik het graag en als ik er zelf een weekendje ben geweest worden er vast nog meer adresjes toegevoegd aan deze map.

Foto’s komen uit Jamie Magazine nr.18 en de illustratie is van
Livi Gosling.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…