Ter Marsch & Co Rotterdam

De beste Burger van Nederland eet je bij Ter Marsch & Co

0 Gedeeld
0
0
0

Waar kun je ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland’ eten? Volgens de vakjury van de Horecava moeten we naar Ter Marsch & Co in Rotterdam. Ter Marsch schotelde tijdens de Horecava 2015 de vakjury een nieuwe creatie voor, de Burgeresse. Met een combinatie van prime beef, lakjus, vers geschaafde truffel, Spaanse witte ui en een broodje met zoutspikkels op de korst scoorden ze bij de vakjury. Klinkt heerlijk!

Burgeresse met Angus beef en Wagyu

De Horecava jury van ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland’ noemt De Burgeresse van Ter Marsch & Co creatief en inventief. Het geheim van de burgers van Ter Marsch zit volgens eigenaar Pim de Lange in de huisgemaakte saus en het mooie vlees: “De meeste burgers worden gemaakt van Angus beef, maar voor de Burgeresse hebben we een speciale combinatie gecreëerd van Angus beef en Wagyu.” Hoewel de burgers van Ter Marsch al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen, is het niet het enige vleesgerecht dat schittert op de kaart. Bij Ter Marsch & Co staat vlees in de spotlights en alleen de allerbeste variant denkbaar, zoals dry aged beef uit de eigen droogkast. Maar ook een Ceasar salad met gegrilde boerderijkip of pulled pork van Duke of Berkshire varkensvlees vind je op het menu. Ik kan bijna niet wachten…

Fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren sinds 1890

Al in 1890 opende Ter Marsch & Co zijn deuren als winkel van de ‘Fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren’ aan de Witte de Withstraat 70 in Rotterdam. Hier werden vleesproducten geconserveerd zodat ze ook betaalbaar werden voor de arbeider. In de Witte de Withstraat had de fabriek een vleeschhouwerij, een slagerij dus. In het Ter Marsch & Co van vandaag staat vlees nog steeds centraal. Ter Marsch is geopend voor lunch, diner en uiteraard voor de borrel. Om 22.00 uur sluit de keuken en gaat Ter Marsch verder als bar met borrelkaart.

Binnenkort maar eens gaan testen of ze écht zo lekker zijn!

Waar te vinden

Witte de Withstraat 70
3012 BS Rotterdam

Geopend 7 dagen per week
Lunch: 12 – 14.30 uur
Diner: 17 – 22.00 uur
Bar: 12 uur ‘s middags tot na middernacht

fotografie: Ter Marsch & Co

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant