Culinair illustrator Janneke Hoeben

0 Gedeeld
0
0
0

Janneke Hoeben volgde ik al een tijdje via Twitter en wist daardoor dat ze erg mooie culinaire illustraties maakt. Vandaar dat ik haar vorig jaar vroeg om ook voor mij een illustratie te maken voor de website KyNotes, waar ik op dat moment mee bezig was. Zoals je eerder hebt kunnen lezen op mijn blog, is deze website er nooit van gekomen maar de illustratie wel. Het heeft even geduurd maar nu kan ik er een mooi plekje voor zoeken!

Culistrator Janneke Hoeben

Janneke heeft vele jaren ervaring opgedaan als modeontwerpster en illustrator en is in 2010 voor zichzelf aan de slag gegaan als culinair illustrator, ofwel culistrator. Ze wilde haar vak graag combineren met waar ze het liefst mee bezig is, eten & drinken. Inmiddels heeft ze voor diverse bedrijven en particulieren illustratie gemaakt. Op haar website vind je een overzicht van haar portfolio.

Commis de Cuisine

Daarnaast heeft Janneke ook een eigen keukentextiellijn met haar illustraties ontwikkeld, die ze verkoopt via haar webshop. Het linnengoed wordt in Nederland gemaakt en de collectie is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Bij mij hangen inmiddels ook een aantal theedoeken in de keuken met prachtige illustraties!

 

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant

Moyee Coffee = Clooney Free

De geur van versgemalen bonen vind ik echt heerlijk maar ik ben ‘helaas’ geen koffiedrinker. Vandaag ontving ik een…