CitizenM New York

citizenM nu ook in New York

0 Gedeeld
0
0
0

Bij vroege vluchten vanaf Schiphol vind ik het altijd ideaal om een kamer bij citizenM te boeken. Ze zijn betaalbaar maar hebben ook nog eens een prachtig interieur vol met bekende designers. En niet te vergeten een bar die 24 uur per dag is geopend.

citizenM New York

Helaas is dit nieuwe hotel niet zo goedkoop als in Nederland maar voor New Yorkse begrippen een betaalbare prijs vanaf $199. Het hotel ligt op de hoek van Broadway en 50th street. Midden in het hart van Manhattan en 5 minuten lopen van 5th Avenue, Central Park en Madison Avenue. Verder ben je met de metro zo in Soho of het Meatpacking District. Een ideale uitvalsbasis en het eerste hotel met een rooftop bar!

Food concept canteenM

Het food & beverage concept canteenM, ontwikkeld door het Nederlandse EME Hospitality Projects, is in New York uitgerold met een ruim aanbod producten van lokale ondernemers van onder meer Puddin’ NYC, Stone Street coffee, Brooklyn Gin, mijn favoriete Mast Brothers Chocolate en ijs van Il Laboratoria del Gelato.

Designers

Zoals ook in de vestigingen in Amsterdam en andere steden, vind je bij deze citizenM een mooie collectie hedendaagse kunst en fotografie van onder andere: Andy Warhol, Daido Moriyama, Florian Süssmayr en David LaChapelle. Voor de lobby maakte kunstenaar Julian Opie een acht meter hoge installatie. Het interieur is het Zwitserse meubelmerk Vitra weer voor verantwoordelijk en ook de producten van Apple vind je op verschillende plekken in het hotel.

CitizenM New York

Op de todo voor een volgende trip naar New York want hier wil ik graag zelf foto’s gaan maken!

Fotografie: citizenM

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant