brownie van amandelmeel

‘Gezonde’ brownies van amandelmeel

0 Gedeeld
0
0
0

Met nog veel amandelmeel in huis voor het maken van mijn inmiddels favoriete meeneem-lunch paleobrood, wilde ik eens kijken of er ook brownies van kon maken. Na een rondje Google kwam ik een recept tegen op de blog van Jelmer de Boer. Nadat ik bovenstaande foto van deze brownies op mijn Facebook had geplaatst, kreeg ik zoveel reacties en vragen naar het recept dat ik hem toch maar even online heb gezet.

‘Gezonde’ brownies

Gluten-, tarwe-, zuivel- en suikervrije brownies, dat kan toch niet lekker zijn zou je denken. Maar in tegendeel, ik vind ze heerlijk. Je moet geen zoete brownie verwachten maar wie van pure chocolade houdt, wordt heel blij van deze brownies. De plastic zakjes op de foto komen overigens van de Sligro en de  washi tape van de Hema. Zijn die vragen ook meteen beantwoord 🙂

Smakelijk!

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant