BNN Nationale Eettest 2015

BNN Nationale Eettest 2015

0 Gedeeld
0
0
0

Iedereen kent de Nationale IQ Test van BNN waarschijnlijk wel. Sinds vorig jaar heb je ook de Nationale Eettest. Vergelijkbaar met de IQ test maar zoals de naam al zegt, gaat alles over eten. Wat weet je eigenlijk van alles wat je elke dag weer je mond instopt, werd aan vier teams en zeven BN-ers gevraagd.

BNN Nationale Eettest 2015

BNN Nationale Eettest 2015

In december ontving ik een uitnodiging om mee te doen aan de Nationale Eettest 2015 voor het publieksvak Foodbloggers. Hartstikke leuk om een keer mee te maken dacht ik nog. Na het maken van de test van 2014 had ik alle vertrouwen dat ik de eer van de Foodbloggers hoog kon houden… De test werd, net zoals vorig jaar, samengesteld door Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden. Zij was als expert in de studio aanwezig om bij de vragen tekst en uitleg te geven. Naast het publieksvak Foodbloggers waren er de Truckers, Snackers en de Superfoodies. Een gemiddelde afspiegeling van de Nederlandse bevolking zeg maar 😉 In het vak met de BN-ers zaten: Menno de Koning, Nance, Tim den Besten, Ronald Giphart, Frans Duijts, Vivian Reijs en Joris Bijdendijk. En de presentatie lag in de toevertrouwende handen van Paul de Leeuw.

BNN Nationale Eettest 2015

Best pittig

Na het maken van de test van 2014 was ik redelijk zelfverzekerd maar dat werd behoorlijk de grond in geboord. Pfff, het waren écht lastige vragen. Het gokpercentage was duidelijk hoog want uiteindelijk won het publieksvak met de Snackers. Bij de BN-ers werd Menno de winnaar: “De lat lag natuurlijk hoog nadat de Heel Holland Bakt-winnaar van vorig jaar er hier met de overwinning vandoor was gegaan. Grappig dat ik hier ook nu ook win. Die thuisbakkertjes weten meer dan je denkt!”

BNN Nationale Eettest 2015

Ik vond het in ieder geval super leuk een keer opnames van een programma mee te maken en het was ook nog gezellig met m’n mede-foodbloggers! Wil jij de test zelf nog een keer maken? Dat kan via deze link! Of bekijk hem hier… En ik ben benieuwd naar jouw score 😉

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook interessant
Food Unplugged 2016

Food Unplugged 2016

Voor het derde jaar organiseerde het team van Food Inspiration op het kazerneterrein in Ede het foodfestival Food…