Behind the scenes: Niven 80/20

0 Gedeeld
0
0
0

Een middagje meelopen met de fotografie en styling van het nieuwe boek van Niven Kunz, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Niven is op dit moment druk met de voorbereidingen voor zijn nieuwe boek 80/20. Fotograaf Jeroen van der Spek is verantwoordelijk voor de fotografie, Alexandra Schijf voor de styling en souschef Bas Hoog, samen met Niven, voor de bereiding van de gerechten. Een mooie setting voor mij om een ‘behind the scenes’ van te maken.

Styling

Via Alexandra kwam ik bij deze fotoshoot terecht. Zij heeft afgelopen jaar de opleiding voor foodstylist afgerond bij Academie Artemis, waar ik nu zelf de basisopleiding van volg. Voor mij was het dus super leerzaam om een middagje mee te lopen met de styling van een dergelijke productie. En natuurlijk een leuke bijkomstigheid om van Jeroen nog wat over de fotografie mee te pikken.

Niven 80/20

Half april verschijnt het nieuwe kookboek NIVEN 80/20. Zeventig recepten van de groentekoning, zoals Niven wordt genoemd, met 80% groenten en 20% vlees of vis. Niven bewijst wederom met dit boek dat koken met groenten in de hoofdrol alles behalve saai is.

Wil je het boek 80/20 van Niven Kunz niet missen? Plaats dan alvast een pre-order!

Ik kan niet wachten…

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant