Italy Unpacked BBC

Italy Unpacked, BBC serie met Giorgio Locatelli

0 Gedeeld
0
0
0

De BBC staat natuurlijk bekend om de heerlijke culinaire series en programma’s die ze produceren. Italy Unpacked, met Giorgio Locatelli en Andrew Graham-Dixon, is er ook weer zo één en volledig te zien op Youtube. Als je van de Italiaanse cultuur en keuken houdt, dan is dit een absolute aanrader.

Italy Unpacked

De Britse kunsthistoricus Andrew Graham-Dixon en Italiaanse chef Giorgio Locatelli gaan in deze serie samen op pad om de verschillende regio’s in Italië met hun cultuur en keuken te verkennen. Het perfecte duo om samen dit prachtige land te ontdekken.

Bekijk de serie op Youtube

In de eerste aflevering rijden Andrew en Giorgio door Emilia Romagna en stoppen onder andere in Bologna en Modena, waar ik afgelopen oktober ook was. Heerlijke steden om in te verdwalen en te genieten van lekker eten en een goed glas wijn. En als je de mogelijkheid hebt, schuif dan aan bij Massimo Bottura in zijn driesterrenrestaurant Osteria Francescana. Zelfs een bezoekje aan Antica Corte Pallavicina waar ik de heerlijkste Culatello ooit heb geproefd zit in deze aflevering (47:15 min).

Onderstaand de eerste aflevering van de serie en een link naar de totale playlist.

Bekijk de hele playlist van de BBC serie op Youtube.

Genietse!

foto: BBC / Cassie Farrell

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant

Oesters van Zilt & Zalig

Een paar jaar geleden leerde ik oesterman Marcus van Zilt & Zalig kennen tijdens een evenement. Marcus reist…