Locals Only Ibiza

Als we dan toch op Ibiza zijn…

0 Gedeeld
0
0
0

Dan meteen nog maar een paar eetadressen spotten! Ibiza heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld op culinair gebied. Naast de vele mooie clubs en restaurants kun je ook nog heerlijke adressen ontdekken in afgelegen straatjes of in the middle of nowhere. Ik had maar één dag maar heb wel een paar mooie adressen kunnen bezoeken.

Locals Only

Aan het Plaza del Parque vind je Locals Only. Zeker niet voor locals alleen bedoeld maar je vind ze er genoeg. Wat voor mij altijd betekent dat het wel goed moet zitten met het eten. We aten er bruschetta met ricotta en honing, hummus met wat brood en daarbij een pittige Bloody Mary. Super eenvoudig maar heerlijk op smaak!
Locals Only Ibiza

Gelato Ibiza

Volgens kenners haal je bij Gelato Ibiza aan de Passeig de Vara de Rey, 12 het beste ijs op het eiland. Dat moest ik natuurlijk ook even zelf proeven! En inderdaad, mmmmm….
Gelato Ibiza

Ristorante it

Afgelopen juni opende restaurant it aan de Marina Botafoch 110. De verwachtingen waren hoog door de twee ervaren chefs, Gennaro Esposito en Massimo Larosa. Wij kwamen alleen maar even voor een borrel maar werden overladen met hapjes om te proeven. Heel vervelend 😉 Hier wil ik zeker nog een keer uitgebreid dineren! Vooral de flinterdunne pizza met alleen maar tomaat en de pasta van jonge sepia waren goddelijk!

Ristorante it Ibiza

Heart

Tot slot door naar Heart: “The new creative experience by Ferran and Albert Adrià & Cirque du Soleil.” Dat beloofde veel goeds! Bekijk vooral de website voor de foto’s en video’s want het is een behoorlijk spektakel. Op het dakterras heb je een soort foodmarket waar je met een ‘stempelkaart’ bij diverse foodstands hapjes kunt halen. Beneden in de club kun je genieten van gerechten geïnspireerd op de keuken van El Bulli en word je tussen de gangen door geëntertainde door acteurs van Cirque du Soleil. Door de regen moesten we helaas van het dakterras naar club verhuizen maar het was zeker een bijzondere ervaring.

Genoeg food-belevingen voor één weekend en ik ga zeker nog een keer terug om meer te ontdekken!

Ik had alleen m’n iPhone mee, dus de kwaliteit van de foto’s is niet helemaal super 😉 De cover foto is van Locals Only zelf.

0 Gedeeld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant