Aan de slag met ‘Wat de pot schaft’

Wat eet het personeel in sterrenrestaurants eigenlijk zelf als maaltijd? Met m’n camera en notitieblok ga ik op pad om het vast te leggen.

Voor mijn opleiding aan de Fotovakschool ben ik een aantal weken geleden gestart met de moduleopdracht Documentaire. Aangezien ik dol ben op alles wat met eten & drinken heeft te maken, wil ik voor deze moduleopdracht de personeelsmaaltijden in sterrenrestaurants gaan fotograferen. Daarnaast wil ik de recepten van deze maaltijden gaan verzamelen en dit alles vastleggen op dit blog met als projectnaam: Wat de pot schaft.

Mijn eerste afspraak staat komende zaterdag bij Restaurant Niven en ik ben erg benieuwd wat ik allemaal ga tegenkomen.

Mocht je restauranttips voor me hebben, laat het mij dan weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.