Waar eten de beste chefs als ze niet in hun eigen keuken te vinden zijn?

Bij het gebruik van restaurant review apps en websites, word je toch altijd een beetje overspoeld met de vele aanbevelingen. Maar welke is nu betrouwbaar en welke niet?

Chefs Feed

Zelf vind ik het altijd lastig om op dergelijke aanbevelingen af te gaan. Maar misschien is de app Chefs Feed een idee?

Verstand van eten

Chefs Feed geeft recensies over gerechten van restaurants, geschreven door bekende chefkoks. En laten we er vanuit gaan dat chefkoks over het algemeen meer verstand hebben van eten dan de gemiddelde Yelp gebruiker. Naast aanbevelingen van gerechten kun je ook een chef volgen en zijn specifieke updates ontvangen over waar en wat hij heeft gegeten. Verder kan de chef over zijn eigen restaurant informatie delen met zijn volgers. Zelf kun je als gebruiker de gerechten die je al hebt geprobeerd opslaan en een lijstje maken met gerechten die je in de toekomst nog zou willen proberen.

Bekende chefs

Inmiddels heeft Chefs Feed 600 chefs in de app met onder andere bekende namen als Thomas Keller van The French Laundry, Wolfgang Puck van Spago en Mario Batali van Babbo. Met de groeiende interesse in het  doen en laten van bekende chefs, geeft oprichter Riveras aan dat het niet lastig is om chefs te vinden die mee willen werken en vinden de chefs het erg leuk om aanbevelingen te geven voor Chefs Feed.

Zouden de Nederlandse chefs geinteresseerd zijn om mee te werken aan een dergelijke app?

Download de Chefs Feed app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *