Urban Cooking met Smokey Goodness

Smokey Goodness Sligro

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Outdoor Cooking special bij de Sligro met de foto’s die ik samen met Jord van Smokey Goodness heb gemaakt. En dag in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch met BBQ’s en heerlijke geuren leverde genoeg mooie plaatjes en bekijks op.

Outdoor cooking to the max

We stonden letterlijk in hartje Den Bosch midden tussen de restaurants. Genoeg bekijks dus! Jord maakte voor deze special een aantal winterse gerechten op een BBQ-barrel en in de vuurkorf. De blikjes met appeltaart waren wel echt heel leuk bedacht! Zorg wel dat je blikken zonder coating aan de binnenkant hebt ;) Voor de horeca-ondernemers was het ook interessant om te zien hoeveel bekijks het trok en mensen door de sfeer direct op het terras aanschoven terwijl het toch echt wel fris buiten was. De winter kun je dus ook prima mensen op je terras krijgen als je zorgt dat er wat op je terras gebeurt.

Smokey Goodness Sligro

Behind the scenes

Het resultaat

Het is altijd leuk om te zien hoe uiteindelijk je foto’s in een productie terecht komen. Met deze special ben ik erg blij, de uitsneden zijn erg mooi gemaakt!

Alle foto’s gemaakt voor de special kun je hier bekijken.

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *