Niven’s Chef’s table bij Mister Kitchen

Vorig jaar organiseerde Niven Kunz van Restaurant Niven een serie pop-up diners bij het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam. Aangezien pop-up zooo 2013 is volgens Niven :) bedacht hij voor dit jaar de Chef’s Table bij de mannen van Mister Kitchen. In de open industriële keuken van Mister Kitchen kon je Niven en zijn brigade goed aan het werk zien en werden weer heerlijke gerechten gecreëerd volgens Niven’s 80/20 kookfilosofie.

Op het menu

  • Tomaat & geitenkaas // Soes & olijf // Biet
  • Westlandse komkommer
  • Violetmosterd en radijs
  • Krab, ei en gemarineerde groenten
  • Springroll, koriander en zalm
  • Aardpeer en truffel
  • Bloemkool, zwarte knoflook en Skrei
  • Oerwortel en buikspek
  • Blauwe bes // Hazelnoot // Haagse Hopjes

De gerechten op het menu had ik onlangs al op de foto gezet maar nu was het dus echt genieten van al dit lekkers.

Mini-docu op AT5

De avond dat wij aanwezig waren was AT5 aan het filmen. De mini-docu staat inmiddels online. Een prachtig achtergrondverhaal over Niven zelf! En ik zelf naar mijn mening iets te vaak in beeld :)

Benieuwd wat Niven voor 2015 in petto heeft…

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *