Mijn favoriete winkels in Arnhem

Adressen Arnhem

Voor het weekblad Libelle werd ik gevraagd om een overzicht te geven van mijn favoriete winkels en restaurants in Arnhem. Voorwaarde was dat ze bij elkaar in de buurt liggen, zodat je ze makkelijk achter elkaar kunt bezoeken. Vandaar dat ik heb gekozen voor een aantal van mijn favoriete adresjes in het Modekwartier.

Sugar Hill

Met hun motto ‘Life is sweeter on the hill’ kun je bij Margot en Werry terecht voor de lekkerste koffie van zelf samengestelde bonen en heerlijke taarten gebakken door Margot. Verder is het mijn favoriete adresje voor de ‘best burger in town’ onder het genot van één van de ruim 30 speciaal bieren.
Klarendalseweg 192 | www.sugarhill.nl

Het Paradijs

Het Paradijs is een collectief van drie illustratoren. Ze maken illustraties op papier, stof, keramiek en nog veel meer handgemaakte accessoires. Regelmatig loop ik er even binnen als ik op zoek ben naar een bijzonder cadeau of gewoon iets leuks voor mezelf.
Klarendalseweg 172 | www.hetparadijs.ne

VanHulsteijn Bicycles

Als je op zoek bent naar een hipster fiets dan ben je bij VanHulsteijn Bicycles aan het juiste adres. Echt Arnhems design dus ook nog steeds op mijn whislist.
Klarendalseweg 372 | www.vanhulsteijn.com

Lenneke Wispelwey

In de studio annex winkel van ontwerpster Lenneke Wispelwey vind je bijzondere producten van keramiek. In de designs kun je haar voorliefde voor vintage en curiosa duidelijk terugvinden door het gebruik van kleur en vormen. Eén van haar vazen staat op mijn tafel te pronken en word ik elke dag weer blij van als ik hem zie.
Putstraat 5A | www.lennekewispelwey.nl

Tape Espressobar

In Tape heb je onmiddellijk het idee dat je een woonkamer binnenwandelt vol met vintage meubelen. Met een heerlijke vegetarische lunch, biologische thee, frisdranken, biertjes en snacks, is dit één van mijn favoriete hangouts in het Modekwartier.
Hommelstraat 66 | www.ilovetape.nl

Genoeg te doen dus in het Modekwartier en er komen maandelijks weer bijzondere concepten bij. Nog genoeg om over te berichten de komende tijd!

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *