Hottest Chef van Nederland

De Hottest Chef 2013 is bekend, Guillaume de Beer met zijn gerecht Steak TNT (Tabasco ’n Tomato). Afgelopen week organiseerde Tabasco in De Kookfabriek in Amsterdam een wedstrijd voor jong culinair talent. Wie maakt het beste barfood met pit, dat was de uitdaging voor de tien finalisten.

Hottest Chef 2013

Met in de jury Ron Blaauw, Mara Grimm, Casper Reinders en Gary Evans, maakte de jonge talenten kans op de titel Hottest Chef 2013 en een trip naar New Orleans om de wereld van Tabasco te ontdekken. Guillaume ging uiteindelijk met de titel aan de haal. Volgens de jury was zijn gerecht origineel van smaak: crispy, smokey, spicy en juicy. Of heeft zijn tatoeage van het Tabasco logo de doorslag gegeven? :)

Shoot My Food

Namens Shoot My food, verantwoordelijk voor de organisatie van dit evenement, mocht ik de fotografie verzorgen. Erg leuk om te doen en naast de foto’s bij deze blog zijn de overige foto’s te bekijken op Flickr.

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *